loader image
Премахване на хлебарки: Ръководство за най-добрите капани и примамки

Премахване на хлебарки: Ръководство за най-добрите капани и примамки

Хлебарките са нежелани и неприятни насекоми, които могат да нахлуят в домовете. Техните тъмно червеникаво-кафяви тела, сплескана форма, две антени и крила могат да обезпокоят дори най-смелите индивиди. Въпреки че не са опасни, тяхното присъствие може да причини дискомфорт, особено за тези с кацаридафобия.

За щастие има няколко налични продукта за премахване на хлебарки, като капани за хлебарки. Тези капани са ефективни за наблюдение на зони, където вредителите могат да влязат в дома ви, преди да се обадите на компания за борба с вредителите.

Премахване на хлебарки: Ръководство за най-добрите капани и примамки

Ето пет топ капана за премахване на хлебарки:

1. хлебарка Мотел от Черно знаме:

Капанът Черно знаме хлебарка Мотел е идеален за леки до средни зарази с хлебарки. Той примамва насекоми в мотела и ги хваща вътре. Този капан може да се обърне, за да улови повече хлебарки и съдържанието му може лесно да се провери. Мотелът крие уловени хлебарки, което го прави хигиеничен.
Той е без пестициди, безопасен за домашни любимци и деца и излъчва лек аромат на сироп, който привлича хлебарки до четири месеца. Единственият недостатък е, че трябва да се постави близо до местообитанията на хлебарка.

2. ултра течност хлебарка стръв от горещ изстрел

ултра течност хлебарка стръв от горещ изстрел използва формула за храна и вода, комбинирана с активната съставка динотефуран за привличане и унищожаване на гнездата на хлебарки. За разлика от други капани за стръв, които използват само храна, този капан използва течност, специално формулирана за привличане и убиване на вредители. Издава минимална миризма, но трябва да се пази от домашни любимци и деца. Въпреки че е по-скъп от капаните за стръв само за храна, качеството и ефективността го правят заслужаващ цената. Значително намаляване на броя на хлебарките може да се види в рамките на един ден.

3. битка хлебарка капан

битка хлебарка капан се предлага в два размера за малки и големи хлебарки и съдържа фипронил, който убива хлебарки чрез контакт или поглъщане. Може да убие цяло гнездо, без да бъде поставен близо до скривалището на вредителите. Една хлебарка, която се храни със стръвта, може да пренесе отровата обратно в гнездото, което води до смъртта на популацията. Този продукт може да работи до дванадесет месеца, което го прави отлична дълготрайна станция за стръв. Въпреки това, той съдържа вредни химикали и трябва да се използва с повишено внимание.

4. Нибан гранулирана захранка

Гранулираната примамка Нибан е дълготрайно, ефективно решение за премахване на хлебарки от вашия дом. Съдържа бавно действаща отрова, която елиминира цели колонии с течение на времето.

5. Max force FC хлебарка стръв

Max force FC хлебарка стръв Stations са устойчиви на фалшифициране и предварително напълнени с неустоим гел стръв. Те са лесни за използване, дискретни и могат да помогнат за премахване на популациите от хлебарки с тяхната бавнодействаща отрова с течение на времето.

Има три вида капани за хлебарки: лепкави, с отровна стръв и механични. Ефективният контрол на популациите от хлебарки изисква различни капани.

Премахване на хлебарки: Ръководство за най-добрите капани и примамки

6. Лепкави капани за хлебарки

Лепкавите капани са най-основният тип капан за хлебарки и могат да бъдат ефективни за намаляване на опаразитяването на ниски нива. Те работят, като примамват хлебарки с лепкава субстанция и веднъж хванати в капан, хлебарките умират. Въпреки че няма да елиминират колония сами, лепкавите капани допълват по-агресивните стратегии. Поставени в зони с активност на хлебарки, като кухненски шкафове или под хладилника, те действат като стражи, тихо убивайки хлебарки една по една, понякога в продължение на години.

Лепкавите капани са отличен инструмент за наблюдение на популациите на хлебарки. Само с половин дузина капани можете да определите сериозността на проблема си с хлебарки и къде да насочите усилията си. Тези капани са лесни за използване, евтини и обикновено не съдържат пестициди. Единствените недостатъци са, че понякога могат да залепят ръцете ви и могат да хванат други вредители, като мишки, които не сте възнамерявали да хванете в капан.

Някои популярни лепкави капани включват „Капани за лепило за насекоми по избор на Унищожител“, „Капан с феромони на Victor Roach“, „Black Flag Roach Motel“ и домашен капан за хлебарки, направен с тиксо и стръв. Всеки от тези капани има своите предимства и недостатъци, така че е важно да изберете правилния за вашата ситуация.

7. Капани за хлебарки с отровна стръв

Капаните с отровна стръв са ефективен метод за унищожаване на хлебарки. За разлика от лепкавите капани, които са насочени към отделни хлебарки, капаните с отровна стръв съдържат токсично вещество, което бавно отравя хлебарките, които го консумират, което води до отравяне и на колонията.

8. Гел-примамка за хлебарки Advion

Един от най-популярните капани за отровни примамки е Advion Gel Bait за хлебарки.
Това е ефикасен и популярен избор сред собствениците на жилища и специалистите по борба с вредителите. Тази примамка съдържа мощен инсектицид, който привлича и убива хлебарки. Формулата на гела е удобна за използване и може да се постави на незабележими места за максимална ефективност.

Премахване на хлебарки: Ръководство за най-добрите капани и примамки

9. Механични капани за хлебарки

Механичните капани са алтернативно решение за управление на популациите от хлебарки. Тези капани обикновено използват комбинация от лепило, отрова, увреждащ тялото прах или други техники за убиване на хлебарки. Някои добре познати механични капани включват „Catchmaster 72MAX Pest Trap“, „J T Eaton 16 oz Cockroach Traps“ и „Black Flag Roach Motel“.

Въпреки че механичните капани могат да бъдат ефективни, те може да са по-сложни за използване от капаните с лепкава или отровна стръв. Те може също да изискват допълнителна поддръжка, така че е важно да изберете правилния капан за вашата конкретна ситуация.

Доверете се на доказана фирма за пръскане против хлебарки. Ние сме на пазара повече от 15 години.

В заключение, има много възможности за контролиране на популациите от хлебарки и всеки тип капан има своите силни и слаби страни. Като внимателно обмислите вашата конкретна ситуация, можете да изберете правилния капан за премахване на хлебарки от дома ви завинаги.

Обадете се СЕГА!