loader image
Професионалното ръководство за избор на най-добрия спрей против хлебарки

Професионалното ръководство за избор на най-добрия спрей против хлебарки

Спрейовете против хлебарки са идеални за убиване на хлебарки. Много спрейове за хлебарки продължават да убиват хлебарки дори след като изсъхнат, което ги прави идеални за използване на полето. Ако обаче изберете грешния, несъмнено ще останете недоволни. Освен това може просто да влошите проблема!

Професионалното ръководство за избор на най-добрия спрей против хлебарки

Готови ли сте да спрете проблема си с хлебарки? Да вървим!

Забележка: Изберете спрей за хлебарки на закрито с указанията в тази статия: аерозоли и задействащи пръскачки, които могат да се управляват ръчно.

Когато става въпрос за елиминиране на хлебарки, не всеки работи за една и съща цел. Някои хора искат бързо да елиминират отделни грешки, докато други искат да атакуват колонията за пълно елиминиране. Можете да изберете да:

Контактните спрейове убиват бързо:

Те са подходящи, когато трябва да убиете малко чудовище, което пълзи по тезгяха, преди да изчезне.

Остатъчни спрейове за атака на скритата колония:

Те са предназначени за дългосрочна стратегия. За по-дълъг период от време те продължават да убиват хлебарките, които се крият от погледа.

Проблемът е, че повечето контактни спрейове имат и някои остатъчни ефекти. Те просто имат предвид различни времеви рамки. След като сте напръскали, контактният спрей може да бъде ефективен от няколко дни до няколко седмици. Целта на остатъчния спрей е да продължи месеци наред.

Бърза бележка за „нокдаун“ Терминът „нокдаун“ се появява често в статии за спрейове против хлебарки.

Нокдаун настъпва, когато активните съставки на контактния убиец атакуват нервната система на хлебарката, спирайки я на място, но не непременно да я убият.

Контактните убийци се оценяват по това колко бързо спират хлебарка, за да можете да се отървете от него, докато остатъците обикновено се оценяват по това колко дълго действат, преди да се наложи да бъдат приложени отново.

Знайте, че по-бавният нокдаун не означава, че буболечката ще избяга, за да живее още един ден, защото има емоционален компонент в убиването на буболечки. Това просто показва, че смъртта на хлебарката може да отнеме още няколко минути. Това може да стане със спрейове с акцент върху остатъчните ефекти.

Професионалното ръководство за избор на най-добрия спрей против хлебарки

Как да извлечете максимума от остатъчните ефекти на спрея Ако използвате спрей за незабавно убиване, вече знаете коя е целта ви: ударете хлебарка.

Въпреки това, ако вашият спрей осигурява допълнително остатъчно покритие за дни или седмици, ние имаме някои стратегии за максимизиране на вашия успех.

Обикновено най-проблемните зони са кухнята и банята; Вероятно първо сте забелязали хлебарките там. Оставете спрея да изсъхне, след като убиете един в тези стаи. Възможно е през нощта да излязат допълнителни хлебарки — да, вероятно има още криещи се наблизо — и да вдишат остатъците от инсектицид.

Не се страхувайте, ако хлебарката излезе от дупката, преди да умре! Все пак ще загине. В процеса може да отрови други хлебарки, които влязат в контакт с него и да разпространи отровата и върху тях.

Ограничете употребата си. Продължете да изтривате излишъка, ако спреят не съдържа остатъци, които трябва да бъдат оставени (като Zevo). Почистете всички локви, които може да сте оставили на пода. Не искате някой да се спъне и да падне върху материала или домашен любимец да го оближе.

И не на последно място, използвайте разумно спрейовете. Това не само ще гарантира, че продуктът е възможно най-ефективен, но и ще гарантира безопасността на вашето семейство.

Безопасни ли са спрейовете срещу хлебарки за деца, домашни любимци и… пчели?

Въпреки че телата ни бързо разграждат активните съставки, по-голямата част от спрейовете против хлебарки обикновено са безопасни за употреба около деца и семейства, но това не винаги е така за домашни любимци.

Въпреки че кучетата се справят по-добре, пиретроидите в големи количества също могат да им навредят. Тези активни съставки, които са известни като пиретроиди, могат сериозно да навредят на котките, ако бъдат погълнати. Известно е, че пиретроидите не са вредни за птиците, но рибите са много по-чувствителни. Ако тези химикали попаднат във водата на вашите риби, те могат лесно да ги убият.

Собствениците на домашни любимци имат две възможности:

1. Или купете друг спрей за хлебарки, който не съдържа пиретроиди (като Zevo Roach Spray, който убива хлебарки с етерични масла) или вземете предпазни мерки

2. Пръскането близо до храната и водата на вашето куче или котка е лоша идея, защото не искате те да оближат инсектицида.

Защо пръскането може да доведе до появата на повече хлебарки?

Не, нищо не си въобразяваш! В рамките на ден-два след пръскането може да забележите увеличаване на броя на тези досадни вредители.

Това са хлебарките, които се опитват да избягат и показват, че сте напръскали правилните места! Колко хлебарки виждате след една или две седмици лечение е по-важният показател.

Може да има и допълнителни мъртви хлебарки на пода. Хлебарките изглежда умират открито, често лежащи по гръб по някаква причина. Въпреки че първоначално може да изглежда странно, това всъщност е благоприятен резултат от вашите усилия за пръскане на хлебарки!

Вижте главната страница или услугата за пръскане срещу хлебарки. Гарантираме отлични резултати!

Професионалното ръководство за избор на най-добрия спрей против хлебарки

Заключение

За повечето хора най-добрият спрей за хлебарка върши едно нещо добре: С най-бързия нокдаун спира пръсканата хлебарка мъртва на място. Добрият спрей за хлебарки продължава да убива всички хлебарки, които посещават дни или седмици след първоначалното приложение.

Изберете такъв, който отговаря на вашите изисквания – нетоксичен за собствениците на домашни любимци, фокусиран върху остатъците за широк спектър от приложения и бързо събаряне за хора, които не искат да преследват мъртви хлебарки под хладилника.

Няма да ви се налага да чакате дълго, за да имате дом без хлебарки, ако използвате правилния спрей, работите усилено и практикувате добра хигиена!

Обадете се СЕГА!