loader image

Durjavni i obshtinski institucii

Държавни и общински институции

Държавните и общинските институции са лицето на държавната и общинската власт и ежедневно се посещават от много хора. Наличието на различни видове вредители уронват престижа им и намаляват доверието на гражданите в тези институции, а те са основните посетители в тези сгради и трябва да се чувстват сигурни и спокойни, когато се обръщат към тези институции.

Услуги, които можем да предложим на държавните и общинските институции:

  • Унищожаване на хлебарки – тези насекоми се разпространяват лесно, а големия поток от хора улеснява това;

  • Унищожаване на дървеници – в тези сгради често има тапицирани мебели, в които могат да се заселят дървениците, които да превърнат в кошмар работата на служителите и посетителите.

  • Борба с мишки и плъхове – тези гризачи нападат мазета и складове, като гризат и замърсяват оборудването и мебелите. Но най-голяма заплаха представляват за архивите на администрацията – мишките и плъховете са в състояние напълно да унищожат архивните единици, като ги гризат, гнездят в тях и покриват с екскременти.

  • Унищожаване на комари, мухи и кърлежи – тези вредители са разпространени най-вече в тревните площи или паркове към сградите на държавната и общинска администрации, които се посещават и използват за отдих, както от служителите в тях, така и от посетители и други граждани.

  • Прогонване на птици, котки и кучета – те се заселват в близост до сградите, където има хора, защото обикновено там може да се намери храна, било от кошчета за отпадъци или контейнери за боклук. Прогонването им е наложително, защото те най-често проникват в мазетата или таванските помещения, където отглеждат малки, като замърсяват средата на обитаване.

 

Какво можете да очаквате от нас?

Служителите в Превент Пест Контрол познават всички видове вредители и техните особености, което им помага да се справят на високо професионално ниво със заплахите във всички сгради на държавната и общинска администрация. Те ще извършат всички заявени ДДД услуги и ако се наложи ще ви консултират за извършване на допълните еднократни обработки, като при абонаментен план тези услуги ще бъдат безплатни за вас. Ние ви гарантираме качествено и професионално изпълнение на заявените услуги, както и издаване на протоколи и попълване на необходимата документация.

Обадете се СЕГА!