loader image

Farmacevtichni kompanii

Фармацевтични компании

Фармацевтичните компании заемат важен дял от производството и лечението на хората. Производството на лекарства и хранителни добавки се отличава съществено от производството в леката и тежката промишленост. Продуктите, които се създават в тези компании се подлагат на щателен контрол, като в производствените и складови помещения трябва да се поддържат високи хигиенни норми. Замърсяването, причинено от насекоми и гризачи е абсолютно недопустимо и може да доведе да заразяване на лекарства, които вместо да лекуват – ще разболяват.

Услуги, които можем да предложим на фармацевтичните компании са:

  • Унищожаване на хлебарки, мравки и мухи – наличието на някои суровини за производството на лекарства могат да бъдат доста атрактивни за тях, с което тези неприятни насекоми да допринесат за замърсяването им с много заразни болести.

  • Унищожаване на мишки и плъхове – този тип вредители са преносители на много болести, както и бълхи. Те допълнително нанасят щети, както на суровините и крайната продукция, така и на инфраструктурата и машините, но освен това замърсяват и влошават хигиенните норми в производствените и складовите помещения.

  • Прогонване на кучета, котки, влечуги и птици – проникването на тези вредители на територията на производствената ви база вече е проблем. Кучетата и котките пренасят бълхи и кърлежи, които могат да попаднат и в производствените помещения, където трябва да поддържате високи хигиенно-санитарни норми. Птиците също замърсяват фасадите на сградите, а най-често гнездят под места близо да входовете, които замърсяват с екскременти, перушина и други отпадъци, а преминаващите хора ги пренесат в помещенията.

 

Каквоте може да очаквате от нас?

Ние в Превент Пест Контрол използваме най-новите и най-безопасни препарати за борба с различните вредители, като Ви гарантираме напълно безопасна среда за производство на фармацевтични продукти, които ще отговарят на всички здрави стандарти. Услугите, които предлагаме са съобразени с вашите изисквания, отговарят на всички стандарти според нормативната уредба за такъв вид производство, за което издаваме протокол за извършената обработка. С нас няма нужда да се притеснявате от извършване на проверка от контролните органи. За улеснение на нашите клиенти предлагаме ДДД услуги по абонаментен план, с което Ви осигуряваме спокойствие, че по отношение на вредителите, няма да имате грижи.

Обадете се СЕГА!