loader image

Hoteli

Хотели

Хотелите представляват места за настаняване за отдих и почивка, като те могат да бъдат от малка къща за гости до големи хотели или дори комплекси за почивка и развлечение, в които да се предлагат голям набор от услуги. Изискванията към хотелите са много големи и колкото и звезди да има хотела, наличието само на един вредител ще се отрази негативно на неговия имидж.

Услугите, които можем да предложим за хотели са:

  • Унищожаване на хлебарки и мравки – наличието на ресторант или кафене към хотела означава, че кухнята може да бъде притегателно място за тези насекоми.

  • Унищожаване на дървеници – всеки хотел предлага комфорт, както за спане, така и за отдих, свързан с меката мебел в стаите и лобито. Много от столовете са тапицирани с дамаски за създаване на уютна и приятна обстановка, но това предполага и трудното им поддържане и евентуалното им заразяване с лесно преносимите дървеници.

  • Унищожаване на бълхи – те лесно проникват пренесени дори от хора, а и се размножават много бързо.

  • Унищожаване на мишки и плъхове – тяхното присъствие може да доведе до напускане на гостите на хотела, като естествено трябва да отбележим, че тези гризачи са преносители на много болести и зарази.

  • Унищожаване на мухи, комари и кърлежи – разпространяват се и могат да направят престоя на открито неприятен. Всяка градина или зелена площ може да бъде нападната от орди мухи през деня и ята от комари през нощта, особено ако наблизо има водоизточници или водни басейни.

  • Прогонване на кучета, котки, змии, къртици и други вредители – наличието им в зелените площи или прилежащите паркови пространства създава неудобство, както за гостите, така и за служителите на хотела.

 

Какво можете да очаквате от нас?

При наличие на абонаментен план ние в Превент Пест Контрол Ви предлагаме пълния набор от услуги от консултиране, разпознаване на отделните видове вредители, извършване на различни видове обработки – профилактични и изтребителни. Нашите служители ще ви предложат различни варианти за разрешаване на проблема във Вашия хотел, като всички ДДД услуги ще бъдат извършени напълно дискретно и качествено. За всички обработки ще ви бъдат издадени протоколи, а документацията ви ще бъде напълно изрядна за всеки предстоящ одит от контролните органи.

Обадете се СЕГА!