loader image

Hranitelni i piteini zavedeniq

Хранителни и питейни заведения

Всички хранителни и питейни заведения, в които се приготвят и предлагат хранителни продукти, ястия и напитки имат голямо и важно значение за разпространението на евентуални зарази. Големият брой посетители, които ги посещават и факта, че консумират храна, която може да бъде заразена от различни насекоми или гризачи, кара посетителите да са изключително чувствителни към появата, дори на един вредител в ресторанти и други места за хранене.

Услугите, които предлагаме са:

  • Унищожаване на хлебарки, мравки и мухи – привличат се от храна и много лесно могат да я заразят с различни болести. Голямото количество ястия, както и големият брой посетили, които ги консумират може да доведе и до епидемия.

  • Унищожаване на бълхи, комари и кърлежи – тяхната поява дразни посетителите и създава безпокойство по време на престоят им в откритите градини и зелените площи към заведението.

  • Унищожаване на дървеници – рядко, но могат да попаднат в тапицирани мебели и да създадат неудобство и безпокойство на вашите посетители и гости по време на техния престой.

  • Унищожаване на мишки и плъхове – това са вредители, които се привличат от храни и складирани хранителни продукти за приготвянето на различни ястия. Тяхната поява нанася щети върху складираните стоки, но също така те оставят и екскременти, гризат мебели и разпространяват болести и зарази.

  • Прогонване на други вредители – всички кучета, котки, птици и влечуги освен, че могат да изплашат гостите ви и да нанесат щети по сградата или около нея, оставят екскременти и перушина, а също така и пренасят различни болести и зарази.

 

Какво можете да очаквате от нас?

Всички ДДД услуги, които предлагаме са съобразени с изискванията на нормативната уредба на Република България. Ние извършваме профилактични и изтребителни обработки срещу вредителите, като при сключването на договор с нашата фирма всички абонаменти услуги, които влизат в пакета се изпълняват от нашите служители качествено и в срок. Всяка допълнителна обработка, която се налага е за наша сметка. Служителите от Превент Пест Контрол ще поддържат изрядна Вашата документация и ще бъдете подготвени за всяка проверка от РИОКОЗ или Агенция по безопасност на храните. Ние с удоволствие ще отговорим на вашите въпроси и ще ви консултираме за всяка възникнала ситуация.

Обадете се СЕГА!