loader image

Magazini

Магазини

Магазините са обекти, в които предмет на бизнеса е продажба на хранителни и промишлени стоки. Всички обекти, в които се предлагат хранителни стоки се контролират от РИОКОЗ и от Агенция по безопасност на храните, така че осигуряването на чиста среда от вредители е важна стъпка за успешен бизнес и повишаване на продажбите ви.

Услугите, които предлагаме са:

  • Унищожаване на хлебарки, мравки и мухи – в хранителните магазини освен, че замърсяват стоката, разпространяват и болести. В другите видове магазини създават лош имидж и отблъскват клиентите.

  • Унищожаване на бълхи, комари и кърлежи – опасността не е толкова голяма, а по-скоро инцидентно може да бъде нападнат даден обект, но независимо от това трябва да се вземат мерки за отстраняването на този проблем.

  • Унищожаване на мишки и плъхове – независимо от вида на продукцията и стоките, които се предлагат в магазина, опасността от мишки и плъхове не престава. Те се заселват в складовите помещения, като нарушават целостта на опаковките, гризат и замърсяват стоката. Ако в склада има хранителни запаси започват да се размножават много бързо, а щетите, които могат да нанесат са огромни.

  • Прогонване на други вредители – нашите служители ще ви консултират за всички вредители, които искате да прогоните и ще ви предложат най-подходящите за вашия бизнес решения.

 

Какво можете да очаквате от нас?

Ние в Превент Пест Контрол можем да ви осигурим безопасно и сигурно партньорство в борбата с неприятелите, с което ще гарантирате чиста от вредители среда във Вашите магазини и складови помещения. За всички ДДД услуги, които ще бъдат извършени във Вашия обект, ще бъде издаден протокол, а документацията към обекта Ви ще бъде изрядно попълнена и винаги готова за проверка. Ние работим напълно дискретно и се съобразяваме с работно време на обекта, като ще ви предложим третиране с най-новите и професионални препарати за борба с вредителите. Вашите клиенти ще бъдат доволни и с удоволствие ще се връщат отново.

Обадете се СЕГА!