loader image

Obshtejitiq

Общежития

Общежитията се обитават от много хора, които имат разностранни интереси и разбирания за начина на живот. Независимо от това всички негови обитатели търсят спокойствие и място, което ще могат да нарекат свой дом по време на пребиваването си в това общежитие. Обитателите му са най-често ученици, студенти или работещи. Те може и да не разпознаят първите признаци за появата на различни вредители. Големият поток от хора и багаж обаче е предпоставка за лесното пренасяне на дребни насекоми.

Услуги, които можем да предложим за общежития са:
  • Унищожаване на хлебарки и мравки – наличието на кът за готвене може да доведе до инвазия от тези насеком. Други фактори за нашествие са ако обитателите на общежитието се хранят в стаята си или съхраняват хранителни продукти на различни места в помещението.

  • Унищожаване на дървеници – основната услуга, която предлага всяко общежитие, е настаняване. Често мебелите и матраците са собственост на общежитието. Общи складове за мебелите може да доведе до разпространението на дървеници в матраците и меката мебел.

  • Унищожаване на мишки и плъхове – най-често проникват в мазета и тавански помещения. Мишките също така са чести гости на стаите.

  • Унищожаване на мухи, комари, бълхи и кърлежи – наличието на тези инсекти се обуславя повече от външни фактори, като висока влажност и топлина. Поставянето на мрежи на прозорците ще намали проникването на мухи и комари в дома, но няма да реши проблема с тях.

  • Прогонване на кучета, котки, змии, къртици и други вредители – много често около общежитията има зелени площи. В тях могат да се срещнат много вредители, които да плашат обитателите и гостите на общежитията. Отделно от това тези неприятели пренасят и други вредители, като бълхи и кърлежи.

Какво можете да очаквате от нас?

В Превент Пест Контрол Ви предлагаме абонаментен план, както за профилактично третиране на помещенията и сградата, така и изтребителни обработки срещу проявителите се вредители. При сключване на договор ние ви гарантираме, че всяка допълнителна обработка, която се извършва от нас ще бъде безплатна за Вас.

Препаратите, които използваме са напълно безопасни за хората и околната среда. А след всяка обработка е нужна само проветряване и помещението може да се обитава веднага след това.

Обадете се СЕГА!