loader image

Ofis sgradi

Офис сгради

Офис сградите са обекти, в които се извършва административна или друг вид интелектуална дейност, в които освен служителите, често има и известен поток от други посетители. Поддържането на чиста от вредители среда ще бъде благоприятна за вашия имидж и за спокойствието на вашите служители.
Услуги, които можем да предложим за офис сгради са:

  • Унищожаване на хлебарки, мравки и мухи – в много офис сгради или близо до тях се разкриват места за хранене на служителите, а това непременно привлича хлебарки, мравки или мухи, които могат да отблъснат всеки служител или посетител.

  • Унищожаване на дървеници – тези вредители се разпространяват лесно и могат да се открият в тапицерията на столове или меката мебел, което да предизвика неприятни изживявания за вашите служители или гости.

  • Унищожаване на плъхове и мишки – тези гризачи винаги се опитват да бъдат близо до хората, защото там откриват храна, а през студените месеци и топлина. Щетите, които нанасят са големи, като се започне с разпространение на болести и паразити, унищожаване на документи, техника и оборудване, както и неприятното им присъствие в офисите.

  • Прогонване на птици, кучета и котки – често тези приятни и сладки създания пренасят различни болести и други паразити, като бълхи и кърлежи, особено ако са безстопанствени и не се полагат грижи за тяхното здраве. Наличието на тези животни около офис сградите може да допринесе за отблъскването на много клиенти.

 

Какво можете да очаквате от нас?

Поддържането на безопасна среда без вредители е предпоставка за спокойствието на вашите служители и клиенти, които посещават вашите офиси. Превент Пест Контрол се ангажира с поддържането на високо ниво на санитарен контрол по отношение на различните вредители.

Ние ще ви помогнем да поддържате висок стандарт, като осигурите безопасна среда във Вашите офис помещения. За всички ДДД услуги, които извършваме издаваме протокол за извършените обработки. Работим само с професионални препарати, които се напълно безопасни за човешкото здраве.

Обадете се СЕГА!