loader image

Uchilishta i detski gradini

Училища и детски градини

Училищата и детските градини имат голямо обществено значение и тяхното поддържане и хигиена са необходими за създаването на комфорт и спокойствие у малките деца, учениците и техните родители. Контролът на тези обекти от институциите е завишен, а за да сте подготвени при прецизните проверки, ви трябва надежден и сигурен партньор в борбата срещу вредителите.

Услугите, които предлагаме са:

  • Унищожаване на хлебарки – те се появяват най-често в кухните, столовете и закусвалните към тези обекти.

  • Унищожаване на бълхи – най-често се внасят от децата, които играят на детските площадки и пясъчници, които се посещават от безстопанствени животни.

  • Унищожаване на мухи, комари и кърлежи – третиране на зелените площи и прилежащите детски площадки за предотвратяване на разпространението им е задължително за всяка институция от този вид.

  • Унищожаване на дървеници – те могат да се заселят в матраците на детските легла. Навременната намеса ще спре нарастване на популацията.

  • Унищожаване на мишки и плъхове – гризачите са привлечени от храни и хранителни запаси, но в същото време са и отговорни за разпространението на болести и зарази.

  • Третиране на пясъчници – това е любимото място на малките деца в градините, но често се използва за тоалетна на безстопанствени котки и кучета. Обеззаразяването им е наложително с цел избягване на разпространението на болести и зарази.

  • Прогонване на други вредители – ограничаването на достъпа до тези обекти с огради може да се окаже доста трудно, така че за прогонването на кучета, котки и змии могат да се използват и други средства, за спокойствието и сигурността на Вашите деца.

 

Какво можете да очаквате от нас?

Превент Пест Контрол е лицензирана фирма за борба с вредителите и нашите служители разпознават всички неприятели, познават техните особености и знаят как да се справят с всяка заплаха във Вашия обект. За детските градини и училища можем да ви предложим различни варианти за ефективна борба с вредителите със средства и препарати, които са напълно безопасни и разработени на базата на най-новите изследвания в областта. Ние ще поддържаме документацията за извършените ДДД услуги изрядно, така че няма да се притеснявате от внезапни проверки от институциите.

Обадете се СЕГА!