loader image

Изберете вредителя, с който имате проблем

На тази страница ще намерите информация за особеностите в поведението на вредителите, с които можете да имате проблеми в дома, в офиса или на двора. Хлебарки, мравки, дървеници, бълхи, оси, мухи, плъхове, мишки и другите гадини са нежелани съквартиранти, опасни за нашето здраве. Прочетете някои полезни съвети за ограничаване възможността за нахлуването им вкъщи и начините за борба с тях. Ограничаването на достъпа им в жилището до храна, вода и места за размножаване е от съществено значение, също както и добрата хигиена и чистота.

Основни дейности за борба с вредителите

Всички проблеми, свързани с вредители се решават чрез една или няколко от долупосочените основни дейности. Прочетете повече какво представляват и как ги използваме за решаване на всички неприятности с неканените гости.

Мнения на наши клиенти

Малка част от мненията на наши клиенти за работата ни.

Искам да ви благодаря най-искрено! Решихте неприятния проблем с хлебарките в най-кратък срок, бързо и професионално. Непременно ще препоръчам вашите услуги, ако някой ме информира за подобен проблем.

Иван Петров
Иван Петров

Използвам услугите на Превент Пест от много години. Техният професионализъм, знания и бързо реагиране нямат аналог. Услугите им вършат чудесна работа за бизнеса ми, както и за лични потреби в дома. Отлична работа!

Александър Георгиев
Александър Георгиев

Много съм доволна от цялостната работа - като започнем с първото обаждане по телефона до финалното решение на проблема. Изключително лесно се работи с Превент Пест Контрол. Благодаря!

Вероника Иванова
Вероника Иванова
Обадете се СЕГА!