loader image

Услуги, предлагани от Превент Пест Контрол

Превент Пест Контрол извършва обработки срещу вредители в домове, административни сгради, офиси, производства, сгради и зелени площи с обществено предназначение, затворени жилищни комплекси и курортни селища. Имаме капацитет да обслужваме обекти в София и страната.

Решаваме проблеми с хлебарки, бълхи, кърлежи, плъхове, мишки и други вредители. Обработваме детски градини, болнични заведения, частни домове и ресторанти. Пръскаме срещу хлебарки и бълхи, обработваме мазета, тавани, апартаменти и входове на жилищни кооперации. Използваме качествени препарати и работим на ниски цени.

На сайта ще намерите КАЛКУЛАТОР който ще ви помогне да изчислите сами стойността на услугата ни. За да разберете колко струва въведете квадратурата на жилището, офиса или заведението и това е всичко.

За специфични проблеми, както и за сгради и площи с големи квадратури не се колебайте да се свържете с нас, за да получите цена, съобразена с конкретния проблем.

Даваме консултации по телефон или електронна поща БЕЗПЛАТНО.

Извършваме огледи за корпоративни клиенти БЕЗПЛАТНО.

Мнения на наши клиенти

Малка част от мненията на наши клиенти за работата ни.

Искам да ви благодаря най-искрено! Решихте неприятния проблем с хлебарките в най-кратък срок, бързо и професионално. Непременно ще препоръчам вашите услуги, ако някой ме информира за подобен проблем.

Иван Петров
Иван Петров

Използвам услугите на Превент Пест от много години. Техният професионализъм, знания и бързо реагиране нямат аналог. Услугите им вършат чудесна работа за бизнеса ми, както и за лични потреби в дома. Отлична работа!

Александър Георгиев
Александър Георгиев

Много съм доволна от цялостната работа - като започнем с първото обаждане по телефона до финалното решение на проблема. Изключително лесно се работи с Превент Пест Контрол. Благодаря!

Вероника Иванова
Вероника Иванова
Обадете се СЕГА!